ροζ σχέδιο μάγισσας

On line Παραμύθια

Υπό κατασκευή

 Παραμύθια στο διαδίκτυο, ελεύθερα να τα διαβάσουν όλοι!

Χαλαρώστε με τα παιδιά σας, αφήστε τα να διαβάσουν μόνα τους αν ξέρουν, συζητήστε τα σχέδια, παρατηρήστε τα.

Η τεχνολογία μας βοηθάει!

o-skantzoxoiros-poy-ithele-na-ton-xaidepsoun

Ο σκαντζόχοιρος που ήθελε να τον χαϊδέψουν Συγγραφέας: Κατερίνα Αναγνώστου, Εικονογράφος: Κατερίνα Χαδουλού , πηγή: www.mikrosanagnostis.gr

Ο μικρός σκαντζόχοιρος φοβάται το καθετί… μα πιότερο απ’ όλα φοβάται τα φίδια! Βιάζεται να μεγαλώσει και μαζί του να μεγαλώσουν και τ’ αγκάθια του. Και κάποτε τα καταφέρνει. Όλοι τρέμουν στο πέρασμά του! Αλλά και πάλι δεν είναι ευχαριστημένος, γιατί τώρα δεν έχει φίλους. Και θέλει τόσο πολύ να γνωρίσει τη χαρά της φιλίας… Έτσι, αποφασίζει να ζητήσει τις συμβουλές των μεγάλων. Άραγε, θα βρει τον τρόπο ν’ αποκτήσει αυτό που λαχταρά; Ένα υπέροχο βιβλίο που στόχο έχει να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του παιδιού και να το βοηθήσει να καλλιεργήσει τη φαντασία του.

Πατήστε (κάντε κλικ) στο εξώφυλλο του βιβλίου και θα ανοίξει σε μία νέα καρτέλα το βιβλίο για να το "ξεφυλλίσετε" on line και να το ακούσετε από την ηθοποιό Μαριάννα Δημητρίου

 

h-poypoy-kai-h-karlota

Η Πουπού και η Καρλότα Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς, Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια

πηγή: www.mikrosanagnostis.gr

H Πουπού η πονηρή αλεπού προσπαθεί να πείσει την Καρλότα την τσαχπίνα άσπρη κότα να βγει από το κοτέτσι για να την κάνει γιουβέτσι. Και τι δε σκαρφίζεται για να την πείσει ότι την αγαπάει ειλικρινά και θέλει το καλό της!

Πατήστε (κάντε κλικ) στο εξώφυλλο του βιβλίου και θα ανοίξει σε μία νέα καρτέλα το βιβλίο για να το "ξεφυλλίσετε" on line και να το ακούσετε από τον Νίκο Κουρή.

  

  

  

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!