σχέδιο με γλυκό προβατάκι

Παιδικό βαλιτσάκι για το οικογενειακό ταξίδι

Ακούγεται πιο εύκολο όλα τα ρούχα της οικογένειας να μπουν σε μία βαλίτσα, αλλά τελικά αν οργανώσουμε τα βαλιτσάκια έτσι ώστε ο καθένας να έχει το δικό του, θα γλιτώσουμε από πολλά 10λεπτα ψαξίματος και ανακατέματος της μίας και μοναδικής βαλίτσας. 

Στο παιδικό βαλιτσάκι μπορούμε να βάλουμε τα ρούχα, τα παιχνίδια και τα σκεύη που θα χρειαστεί το παιδί. Ότι είναι για τη δική του χρήση και διευκόλυνση.

Μην μπερδευτείτε με την παιδική τσάντα πλάτης που θα έχει μαζί του το παιδί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Κι εκείνο θα περιέχει ρούχα, παιχνίδια και μπουκαλάκι με νερό, αλλά σε ελάχιστες ποσότητες. Μόνο ότι θα χρειαστεί το παιδί κατά τη διαδρομή. Και θα είναι αρκετά μικρό και ελαφρύ ώστε να μπορεί να το χειρίζεται το παιδί.

 

Tip: τα ρούχα του παιδιού θα είναι χρήσιμο αν μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο. Φανταστείτε να βρείτε μαγαζί με πλυντήρια και στεγνωτήρια για το κοινό και να "ξεπετάξετε" τη μπουγάδα όλης της οικογένειας! Τα περίτεχνα ζακετάκια και τα υπέροχα παντελονάκια που καταστρέφονται στο πλυντήριο, μάλλον δεν είναι βολικά για ένα ταξίδι με προορισμό κάποιο camping ή κάποιο motel ή δωμάτια. 

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!