ασπρόμαυρη φωτογραφία κοριτσιού με μακριά ανοιχτόχρωμα μαλλιά που έχουν ηλεκτριστεί και πετάνε

Τι σημαίνει "αγάπη" για τα παιδιά;

Τα παιδιά δίνουν τις πιο ωραίες απαντήσεις! Ρωτήστε τα οτιδήποτε, από το πιο σοβαρό έως το πιο αθώο και θα λάβετε απαντήσεις απλές και με ουσία. Θα εκπλαγείτε! 

Στον ιστότοπο Bluecentric.com βρήκαμε τις καλύτερες απαντήσεις στο ερώτημα που μας "καίει" όλους:

"Τι είναι αγάπη";

Όταν κάποιος σε αγαπάει, λέει το όνομα σου διαφορετικά. Απλά ξέρεις οτι το όνομα σου είναι ασφαλές στα χείλη του (Billy, 4 ετών).
Αγάπη σημαίνει να δίνεις τις περισσότερες τηγανητές πατάτες σου σε κάποιον, χωρίς να τον κάνεις να σου δώσει τις δικές του (Chrissy, 6 ετών).
Αγάπη είναι να χαμογελάς , ενώ είσαι κουρασμένος (Terri, 4 ετών).
Αγάπη είναι να βλέπω τη μαμά μου να φτιάχνει τον καφέ του μπαμπά και να δοκιμάζει λίγο, για να σιγουρευτεί ότι είναι καλός (Danny, 7 ετών). 
Αγάπη είναι να λες σε ένα φίλο σου ότι σου αρέσει η μπλούζα του και αυτός να τη φοράει κάθε μέρα (Noelle, 7 χρονών).
Αγάπη είναι όταν μία μεγάλη γυναίκα και ένας μεγάλος άντρας συνεχίζουν να είναι φίλοι ακόμα και μετά που γνωρίζονται πολλά χρόνια (Tommy, 6 ετών). 
Η μαμά μου με αγαπάει περισσότερο απ' όλους. Δε βλέπω άλλον να με φιλάει κάθε νύχτα (Clare, 6 ετών).
Ξέρω ότι η μεγάλη μου αδελφή με αγαπάει πολύ γιατί μου δίνει τα παλιά της ρούχα, παρόλο που πρέπει να πάει έξω, να αγοράσει καινούρια (Lauren, 8 χρονών).
Πραγματικά, δεν πρέπει να λες "σε αγαπάω" εκτός κι αν το εννοείς πραγματικά. Όταν το νιώθεις όμως πρέπει να το λες συχνά. Οι άνθρωποι ξεχνούν (Jessica, 8 χρονών).

  

πηγή: http://bluecentric.com/?p=26948

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!