σχέδιο με πύλες

Πύλη Ασφαλείας (Gate) στο αεροδρόμιο

Φύγαμε από το Check In, κάναμε βόλτα στο αεροδρόμιο οικογενειακώς και ήρθε η ώρα να πλησιάσουμε την Πύλη Ασφαλείας, για να περάσουμε και αυτόν τον έλεγχο πριν την επιβίβαση. Ενώ στεκόμαστε  στην ουρά για την πύλη ασφαλείας, μπορούμε εμείς και τα παιδιά να βγάλουμε τα μπουφάν μας και αν κάποιο από τα παιδιά είναι σε καροτσάκι, να το κατεβάσουμε από αυτό.

Πιθανόν οι άνθρωποι της ασφάλειας να θέλουν να ψάξουν και το καρότσι. Ας τους ρωτήσουμε πριν το κλείσουμε (θα πρέπει και το καρότσι να περάσει τις ακτίνες X). Μπουφάν και τσάντες θα περάσουν από το μηχάνημα ακτίνων. Οπότε καλό είναι τα φερμουάρ να είναι κλειστά ώστε να μην χάσουμε κάτι.

Εάν έχουμε μαζί μας γάλα, νερό, φαγητό ή φάρμακα για τα παιδιά πρέπει να τα δείξουμε ξεχωριστά στους υπαλλήλους ασφάλειας. Αυτοί θα μας προμηθεύσουν με διάφανες σακούλες ασφάλειας ώστε αν ανοίξει κάτι ή σπάσει, να μην λερωθούν τα πράγματα μας.

Αναρωτιέστε αν επιτρέπεται κάτι συγκεκριμένο; (ψαλιδάκι νυχιών, τσιμπιδάκι, υγρά καθαρισμού φακών)
Σε όλα τα εισιτήρια αναγράφονται αυτές οι πληροφορίες. Μπορείτε να ενημερωθείτε και από τα webpages των αεροπορικών εταιριών και των αεροδρομίων. Εάν δεν αναφέρεται κάτι ξεκάθαρα, τηλεφωνήστε στην αεροπορική εταιρία.

Καλό ταξίδι!

  

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!