σχέδιο με παιδάκι πάνω σε ιπτάμενη σκούπα

Προετοιμασία για την Έξοδο από το αεροπλάνο

Δεν χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία για την έξοδο από το αεροπλάνο, μετά την προσγείωση. Δύο πράγματα μόνο να έχουμε κατά νου:

  1. Όταν επιτραπεί η έξοδος από το αεροπλάνο, εμείς δεν βιαζόμαστε να βγούμε. Το να σταθούμε στην ουρά ανάμεσα στα αεροπορικά καθίσματα μπορεί να είναι ενοχλητικό για τα παιδιά. Ίσως τα σπρώξει κάποιος ή τα πιέσει. Δεν υπάρχει λόγος να νιώσουν άσχημα. Ούτως ή άλλως όλοι οι επιβάτες θα ξαναβρεθούμε στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών. Είτε βγούμε πρώτοι από το αεροπλάνο, είτε τελευταίοι. Εμείς λοιπόν θα βγούμε τελευταίοι και ήσυχοι. 
  2. Αφού λοιπόν καθόμαστε στις θέσεις μας και περιμένουμε τους υπόλοιπους επιβάτες να βγουν, μπορούμε να αλλάξουμε θέση με τα παιδιά, αν αυτά βρίσκονται στις θέσεις του διαδρόμου. Θα καθίσουμε εμείς σε αυτά τα καθίσματα γιατί δεν θέλουμε τα παιδιά μας να ενοχληθούν από τις χειραποσκευές των υπόλοιπων επιβατών που θα προεξέχουν από το διάδρομο. 

Καλή σας έξοδο! 

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!